Sider

torsdag den 9. juli 2015

Outfit: Casual business

Blazer: H&M - Top: Asos - Jeans: Lee - Sandaler: Asos - Ur: Michael Kors


I får lige et outfit fra den anden dag, hvor der var lidt mindre efterårsagtigt, end der har været i dag! Man skulle virkelig ikke tro, at vi er i juli måned :( Men tilbage til outfittet, så er jeg egentlig ret vild med, at det er så afslappet uden blazeren, og straks meget mere elegant og seriøst med blazeren på. Og så bliver jeg jo bare super seriøs at se på med briller på også, for efter jeg har fået det nye par har jeg brugt dem hele dagen flere gange efterhånden, da det hviler øjnene langt mere end mine sædvanlige kontaktlinser. Nå, men vi krydser lige allesammen fingre for vejr egnet til masser af rigtige sommeroutfits i den kommende fremtid, ikke? Det er simpelthen for deprimerende ellers!

Follow on Bloglovin

2 kommentarer:

 1. Jeg er bare en sucker for blazere, og Aalborgs mange udsalg frister bare :p

  - Anne
  Www.venterpaavin.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Hvor ser du flot ud! :-) Er vild med det er casual-business outfits!

  http://www.stylebystefanie.dk/

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...