Sider

søndag den 5. juli 2015

Sandalshopping i H&M

H&M sandaler, 179 kr

H&M sandaler, 129 kr

Varmen må simpelthen være steget mig til hovedet de sidste dage, for jeg har glemt alt om at blogge, fordi jeg slet ikke har haft min computer tændt. Det har først lige været, når jeg har skullet falde i søvn, at jeg er kommet til at tænke på bloggen igen, ellers har jeg nemlig desperat nydt det jeg kunne af vejret, når jeg ikke har været på arbejde. Men jeg går heller ikke ud fra, I har brugt specielt meget tid på at læse blogs de sidste dage alligevel? ;)

Men i forlængelse af det gode vejr, synes jeg efterhånden, jeg havde brug for nogle nye sandaler, og jeg endte med at finde to nye par i H&M af alle steder. Men jeg synes de var så fine begge to, og så var de jo bestemt også til at betale. Jeg har ikke gået så meget i det sorte par endnu, da de begge to er købt i fredags, men klipklapperne havde jeg på i mange timer i går på arbejde i Matas, og de er altså virkelig bare super gode at stå og gå i, for jeg fik slet ikke ondt i fødderne. Nu ville jeg bare ønske sommerdagene fortsatte de kommende dage, så jeg kan få luftet det andet par også, men det lyder desværre til, at det bliver sneakers-vejr i morgen i stedet for. Øv!

P.S. En sød læser har gjort mig opmærksom på en anden blog, der desværre er en kloning af min bare med et andet navn, hvilket er ret creepy og ikke mindst provokerende. Er der nogen, der ved, hvad man kan gøre ved sådan noget? :(

Follow on Bloglovin

4 kommentarer:

 1. Googlede mig lige frem til den anden blog der, hvor er det klamt og mærkeligt? Og hvor er navnet også bare underligt?? Og hvorfor har de fjernet kommentarbokse?
  Og nu kom jeg dybere ned i google - du er åbenbart ikke den første, der har oplevet det: http://ridersontherainbow.com/2015/05/fashion-children-kopi-af-min-blog/
  Prøv evt at kontakte hende fra ridersontherainbow og se hvad hun gjorde.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er virkelig bare mærkeligt og meget ubehageligt! Men ja, jeg har kontaktet hende, så nu håber jeg hun har et godt tip :(

   Slet
 2. Hvor er det mærkeligt at kopiere andres blog - hvad får man ud af det?
  Nå, men jeg er helt vild med de første par sandaler. Super fine :-)

  http://www.stylebystefanie.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Forstår det virkelig heller ikke :(
   Men ja, jeg er også super vild med dem, og de er så gode at gå i!

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...