Sider

torsdag den 2. juli 2015

Skønhedsfavoritter: Juni 2015


Tænk at juni allerede er forsvundet, og at vi er i juli nu! Jeg har simpelthen svært ved at forstå, hvor tiden bliver af. Men en overstået måned betyder jo som altid en ny omgang skønhedsfavoritter, så lad mig præsentere en række lækre produkter, jeg har været særligt glad for i løbet af juni måned:

1. Shiseido "Advanced Body Creator" bodycreme:
Denne skønne fedtsmeltende creme har jeg simpelthen dedikeret et helt indlæg til lige her!

2. Origins "Out of Trouble" maske:
En skøn maske til uren hud! Jeg bruger, den når jeg en gang i mellem får et grimt udbrud, og selvom den selvfølgelig ikke fjerner urenhederne på mirakuløs vis (gid der var noget, der kunne det!), så er den god til at dæmpe udbruddet lidt ned og ikke mindst forkorte det, da den tørrer det ud.

3. Shiseido "Sheer and Perfect" foundation:
Virkelig en skøn og naturlig foundation - klart min nye hverdagsfavorit. Den dækker ikke super meget, men giver stadig en flot ensartet overflade, samtidig med at den ser så naturlig ud, at man faktisk slet ikke kan se, man har foundation på. Den er så lækker! Min udgave er forresten en tester, så den almindelige emballage er større og mere firkantet.

4. OPI "Nail Envy - Dry & Brittle" neglepleje:
Jeg døjer rigtig meget med, at mine negle flosser og skiller sig i de yderste lag, hvilket jo ikke er særlig praktisk, specielt når jeg vil have neglelak på. Men denne plejende lak har klart forbedret dem rigtig meget, og så giver den bare den fineste blanke overflade til neglene.

5. Dior neglelak i farven "294 Lady":
Jeg har holdt neglene meget naturlige på det seneste, og denne fine farve fra Dior er bare så klassisk og elegant. Og så er den også dejligt dækkende.

Har I nogle spændende produkter, I kan anbefale mig at prøve? :)

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...