Sider

onsdag den 12. august 2015

Fødderne er klar til efteråret

Støvler fra Bianco

Støvler fra Bianco

Selvom sommeren viser sig fra sin fineste side disse dage, så vidner en tur i butikkerne i den grad om, at efteråret nærmer sig med hastige skridt. Jeg elsker selv sol og sommer og er på ingen måde fan af efterårsmånederne pga. det tiltagende mørke og dårlige vejr. Modemæssigt har jeg det dog helt anderledes, hvor jeg sjældent er særlig inspireret om sommeren, mens inspirationen altid vender stærkt tilbage, når jeg ser strik og støvler i butikkerne igen.

Jeg kom derfor til at gå en anelse shop-amok i går, da jeg var på shoppetur med en veninde. Jeg købte bl.a. disse to par sindssygt lækre støvler fra Bianco, som jeg er sikker på, jeg kommer til at leve i hele efteråret (og vinteren og foråret basically - vi bor jo i Danmark!). Jeg har ledt efter et par med hæl de sidste to år, men har bare aldrig rigtig fundet et par med den rigtige højde før nu. De er bare så flotte! Og det andet par er simpelthen bare så dejlig varme (der er foer inden i) og bliver uden tvivl guld værd til vinter. Så nu er mine fødder i hvert fald klar til efteråret, selvom jeg bestemt ikke opgiver mit håb om mere sol og sommer lidt endnu! Hvilken sæson foretrækker I i øvrigt modemæssigt? :)

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...