Sider

søndag den 23. august 2015

Jeg nyder sommeren


Hov, så gik der lige tre dage helt uden lyd fra mig herinde. Men jeg har haft meget travlt med arbejde og diverse andre ting, og når jeg så har haft fri, har jeg altså virkelig bare nydt, hvad der nok måske har været de sidste rigtige sommerdage i år, og computeren er derfor i den grad blevet nedprioriteret. Men jeg tænker, at I nok har haft det rimelig meget på samme måde? Så har jeg ikke helt så dårlig samvittighed ;)

Nå, men min første friweekend i hele august er bl.a. blevet brugt hjemme ved mine forældre med hygge på terrassen, hjemmelavet pizza på grillen og masser af afslapning i solen, så det har været så skønt. Mine batterier er derfor blevet ladet godt op til endnu en travl arbejdsuge, som dog uden tvivl bliver super spændende!

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...