Sider

lørdag den 15. august 2015

Nyt fra Instagram

1. Lyngby og Kähler klæder da hinanden rimelig godt, synes I ikke?
2. Har endelig fået hængt mine fine lysestager op, som jeg fik i fødselsdagsgave.

3. Lækker vegetarisk burger med grøntsagsbøf - hvad skal man bruge kød til, altså??
4. Mere lækkerhed i form af fredagsslik i den fineste krystalskål, som var min farmors.

5. Tall Ships Races i Aalborg, som da var meget fint og hyggeligt, men forstod ikke heeeelt hypen.
6. De mest perfekte jordbær, som jeg dog også måtte betale overpris for.

7. Grillhygge hjemme ved mor og far - der er ikke noget bedre og mere lækkert!
8. Flere perfekte og dyre jordbær + en smoothie som blev nydt på bedste manér i solen på altanen.

9. Min absolutte yndlingsmorgenmad for tiden: skyr med rosinmüsli, blåbær og hindbær. Mhmmm!
10. Vi var i dag i Matas klædt ud som selveste Marilyn Monroe allesammen - yndigt ikke? Haha ;-)

Vi tager lige en omgang forholdsvis nye billeder fra min Instagram-profil denne lørdag aften, hvor jeg tidligere på dagen, som I kan se, gjorde mig selv en anelse til grin på job i Matas med paryk og hele molevitten i et forsøg på at ligne Marilyn Monroe pga. en Max Factor-konkurrence. Men det var nu altså meget sjovt alligevel ;-) I morgen starter jeg dagen sammen med en veninde til en omgang brunch, og derefter regner jeg med et besøg i fitnesscentret og rengøring af lejligheden. Og afslapning selvfølgelig, det er vel søndag? Jeg håber I nyder weekenden allesammen!

Follow on Bloglovin

2 kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...