Sider

mandag den 17. august 2015

Om at streame musik


Jeg synes selv, jeg er rimelig meget med på det nyeste indenfor teknikkens verden, men når det kommer til musik, har jeg længe været håbløst bagefter. Jeg har nemlig undgået alt, hvad der hedder streaming og Spotify, og bare holdt mig til gode gamle iTunes og ja, endda cd'er i ny og næ. Jeg har nemlig efterhånden opbygget et ret stort musikbibliotek, som jeg ikke følte, jeg kunne forene med fx Spotify, så det blev bare alt for overskueligt for mig.

Men nu er jeg simpelthen endelig kommet med på moden! Apple har nemlig lanceret deres nye streamingtjeneste "Music", som man lige nu kan prøve gratis i tre måneder. Og jeg må sige, at jeg er ret stor fan allerede. Den kombinerer nemlig streamingen med mit eget iTunes-bibliotek, så jeg har adgang til det hele i én og samme app. Det er så smart, og jo bare lige hvad jeg havde brug for for at tage springet. Så hermed en anbefaling til andre, der måske også har haft det lidt anstrengt med musikstreaming indtil nu. Lige nu kører Gavin DeGraws "Best Of"-album på repeat hos mig, jeg skal nemlig til koncert med ham her til efteråret, når han kommer til Aalborg. I kan tro jeg glæder mig!

Hvordan har I det i øvrigt med musikstreaming? Er det kun mig, der har haft mine forbehold? ;)

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...