Sider

onsdag den 5. august 2015

Outfit: Black & gold

Kjole: Monki - Sneakers: Adidas - Solbriller: Ray-Ban - Ur: Michael Kors


Så er det endelig blevet tid til et nyt outfit her på bloggen, denne gang med et par nyheder. Både kjolen og skoene er nemlig nye ting, som allerede er blevet brugt flittigt. Skoene har jeg også i grå, og dem er jeg så glade for, at jeg ikke kunne stå for disse, da de var på udsalg på Asos for nogle uger siden. Desværre kan jeg ikke finde dem nogle steder på nettet længere. Men jeg er jo generelt super glad for guldsmykker, og derfor er det bare helt perfekt med gulddetaljerne på skoene. Derudover er det jo et rimelig simpelt outfit, men jeg er nu også ret vild med det helt enkle.

Denne uge er for mit vedkommende rimelig booket op med masser af arbejde og forskellige aftaler, men det er nu kun dejligt at have en masse at se til! Og hvor er det bare skønt, at det er blevet en smule sommer i Danmark igen, jeg kan allerede mærke, at solen gør underværker for mit humør og energiniveau, og jeg har derfor også fået foreberedt en del til bloggen her til aften. Det er bare en skøn følelse. Så I skal helt sikkert nok høre en masse fra mig igen nu, det lover jeg! ;)

Follow on Bloglovin

8 kommentarer:

 1. Svar
  1. Tak, jeg er også så glad for dem! :)

   Slet
 2. Skoene er bare sååå fede!

  - Anne

  SvarSlet
 3. Det er også en vildt fin kjole og sko.
  Og ja det er så skønt at vejret er blevet bedre - langt om længe :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have og ja, det er bare så skønt! :)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...