Sider

onsdag den 19. august 2015

Outfit: Den skønneste sommerkjole

Kjole: Vero Moda - Loafers: H&M - Taske: H&M - Ur: Michael Kors


Åh, hvor har jeg bare haft et par travle dage, hvor jeg har været alt for sent hjemme, så jeg glæder mig bare til endelig at have en friweekend denne uge, som jeg bl.a. vil bruge på at nyde solen i mine forældres dejlige have. På disse lækre sommerdage har jeg holdt ekstra meget af denne behagelige kjole fra Vero Modas basisafdeling, som udover at være behagelig, stadig heller ikke ser for afslappet ud til fx arbejdsbrug. Den er bare så skøn, og så er den i øvrigt også fin med tights og en cardigan over på koldere dage. Nå, jeg vil smutte i seng, jeg er simpelthen for træt til at tænke sammenhængende snart (som I måske kan høre). Godnat! :)


Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...