Sider

søndag den 2. august 2015

Stilhed.


2,5 uge er gået uden en eneste lyd fra mig her på bloggen, og det er desværre ikke uden grund. Min elskede, elskede farmor fik det nemlig kun dårligere og dårligere, og i sidste uge mistede vi hende desværre. Det er så utrolig hårdt, og jeg har simpelthen ikke kunnet overskue at skrive dette indlæg før nu, men samtidig føltes det også helt forkert at skrive om noget helt andet, og derfor trak stilheden altså bare ud. Jeg havde aldrig forestillet mig, at jeg skulle miste alle mine bedsteforældre inden jeg blev 25, men sådan er det desværre blevet, og jeg er bare så ked af det. Men samtidig går livet jo også videre, så der skal nok komme gang i bloggen igen, ligesom jeg også nyder at have to dejlige jobs, som kan få mine tanker lidt væk. Så det skal nok gå det hele, det tager selvfølgelig bare tid. Men jeg håber i hvert fald, at I stadig læser med derude - det betyder så meget for mig :)

Follow on Bloglovin

2 kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...