Sider

lørdag den 29. august 2015

Vild med veste og en travl uge


Jeg købte for nyligt en sindssygt lækker vest meget lig den grå på billedet fra Vero Moda, som jeg dog desværre ikke lige kan finde online, men den er i butikkerne lige nu i hvert fald. Den er klart blevet en ny favorit! Den er super fin både udover en kjole til hverdag for at gøre kjolen lidt mere casual, men er jo også bare super fed stylet som på billederne. Og til vinter med en rullekrave under og høje ankelstøvler - der er så mange muligheder. Så jeg er helt vild med veste - eller ærmeløse blazere, kan man også kalde dem - for tiden, og overvejer allerede, om jeg skulle anskaffe mig en sort også ;-)

Uha, jeg har haft en travl uge med arbejde alle dage inklusiv i morgen også og masser af andre aftaler og planer. Så her til aften har jeg bare fladet totalt ud på sofaen for at få ladet batterierne lidt op til arbejde i morgen. Mine ben er simpelthen så døde efter en hård bentræning med min søster i går, og de var bestemt ikke glade for at skulle stå op 6 timer på job i dag, så er lidt spændt på, om jeg bliver nødt til at trille ud af sengen i morgen tidlig, haha.

Follow on Bloglovin

1 kommentar:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...