Sider

søndag den 13. september 2015

8 positive ting ved efteråret


Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg ikke ligefrem er specielt stor fan af efteråret (eller vinteren for den sags skyld). Kulde, blæst og ikke mindst det alt for hurtigt tiltagende mørke virker desværre hvert år utrolig drænende på mit humør og energiniveau, og jeg ser allerede ret meget frem til foråret faktisk. Men da der jo ingen veje er udenom sæsonerne (medmindre man flytter sydpå, og det har jeg alligevel ikke lyst til), så er det med at fremhæve og fokusere på de gode ting ved efteråret, for dem er der bestemt også en del af. Så her er lidt positive ting at fokusere på, hvis I heller ikke er så vilde med det dér efterår:

1. Efterårsmoden - Modemæssigt er efteråret faktisk min yndlingssæson! Støvler, strikketrøjer, frakker og lag-på-lag, kan man andet end elske det?

2. Dansk frugt - Saftige, smagfulde æbler og sprøde Clara Friis-pærer får seriøst mit mundvand til at løbe i vand!

3. Sofahygge - Når vejret er dårligt behøver man ikke have dårlig samvittighed over at ligge på sofaen under et varmt tæppe og kigge ud på regnen i timevis.

4. Varme drikke - Kaffe, te og varm kakao smager bare 100% bedre når det blæser og regner end på en varm sommerdag.

5. Bøger - Der er meget mere tid til at læse masser af gode bøger, når vejret er dårligt, og det ved forlagene også, så der udkommer altid masser af nye, spændende bøger om efteråret.

6. Stearinlys - Mørke aftener skriger bare på masser af stearinlys til at skabe den hyggeligste stemning.

7. Naturen - Inden træerne bliver helt nøgne og triste viser naturen sig jo fra én af sine absolut smukkeste sider, når bladene får de mest fantastiske gyldne farver.

8. Serier og film - Efteråret byder altid på masser af godt fjernsyn og gode biograffilm. Jeg glæder mig personligt rigtig meget til den sidste Hunger Games-film og TV2s nye dramaserie Norskov (som er optaget i min barndomsby).

Hvad kan I allerbedst lide ved efteråret? Jeg har brug for så mange positive ting at fokusere på som muligt! ;)

Follow on Bloglovin

2 kommentarer:

  1. Giver dig ret i mange af tingene, og sikke en fint indlæg søde :)

    Knus og god dag :)
    www.kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...