Sider

søndag den 27. september 2015

Alt for lidt tid


Ej, hvor jeg failer som blogger for tiden. Men jeg har simpelthen haft for travlt og har derfor været nødt til at prioritere min tid. Jeg har kun haft tre fridage i løbet af de sidste tre uger, og med diverse andre aftaler også, har det hele været lidt presset. Næste uge ser dog langt bedre ud, så der skal I nok høre meget mere til mig end i den forgangne uge.

I dag har jeg simpelthen bare haft den mest tiltrængte fridag, som er blevet brugt på at sove længe og få ordnet en masse hængepartier i lejligheden, som der ikke har været tid til i løbet af ugen. Og så har vejret jo bare været helt fantastisk, så det blev også lige til en gåtur og en lille lur på altanen. Alt i alt en ret skøn søndag, så nu er batterierne ladt godt op til en ny uge, som heldigvis ikke byder på så mange planer indtil videre :)

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...