Sider

fredag den 18. september 2015

Dagens outfit i camel strik

Strik: Vero Moda - Bukser: H&M - Støvler: Bianco - Taske: Asos - Solbriller: Ray-Ban - Ur: Michael Kors


Støvler, hindbærrøde læber og den lækreste camel-brune strik. Jeg har for alvor omfavnet efteråret tøjmæssigt denne uge, selvom blæst og regn dog har fået mig til at sukke rimelig langt efter sommeren. Men jeg købte den super fine strik fra Vero Moda tidligere på ugen og var faktisk de efterfølgende dage ret meget i tvivl om, om jeg skulle bytte den igen, da jeg ikke kunne bestemme mig for om den var en anelse bæ-farvet, haha. Men bæ-farve eller ej, så synes jeg alligevel den var ret fin, når den kom på, specielt til mit brune hår. Så jeg beholdt den, og det har jeg på ingen måde fortrudt efter at have haft den på for første gang i dag, og den vil helt sikkert blive brugt flittigt gennem efteråret. Det samme gælder støvlerne, som jeg simpelthen aldrig har lyst til at tage af igen. De er så gode at gå i og hælen giver bare et ekstra løft til outfittet og ikke mindst til éns holdning. De var virkelig et godt køb!

Her til aften har jeg bare fladet totalt ud på sofaen foran fjernsynet efter endnu en travl uge, som byder på en arbejdsdag igen i morgen også. Så jeg glæder mig bare rigtig meget til en hel fridag på søndag, det bliver noget så tiltrængt. Men I må have den skønneste weekend allesammen :)

Follow on Bloglovin

2 kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...