Sider

søndag den 6. september 2015

Gårsdagens outfit: Hjemme til fødselsdag

Vest: Vero Moda (lignende- T-shirt: H&M - Jeans: Pieces - Sko: Adidas - Taske: Michael Kors


Hold da op, hvor går sådan en weekend alligevel hurtigt. Hele dagen i går gik med at fejre min mor på hendes fødselsdag, først med hele familien til morgenmad og på restaurant om aftenen. Det var simpelthen bare den hyggeligste dag og virkelig tiltrængt med masser af familiehygge, selvom der manglede en vigtig person ved bordet.

Min søster var så sød at lege fotograf for mig i haven i én af de små pauser mellem al regnen i går - og så har hun i øvrigt lige købt den fineste Michael Kors-taske, som jeg tillod mig at låne på billederne. Men ellers er det jo et rimelig afslappet basisoutfit med min nye vest, som jeg fortalte om i dette indlæg, så jeg skiftede da også over til en kjole, da vi skulle på restaurant om aftenen. Og så var jeg i øvrigt en tur ved frisøren tidligere på ugen, hvor jeg fik klippet et godt stykke af håret, som efterhånden var blevet noget trist i spidserne. Det er så skønt!

I dag har været en rigtig søndag, hvor jeg intet vækkeur satte og derfor også kom til at sove lidt for længe. Men derudover har jeg nydt solen både med en cykel- og løbetur og lidt afslapning på altanen. Og selvfølgelig de obligatoriske praktiske søndagsting som tøjvask og rengøring. Alt i alt en ret skøn søndag!

Follow on Bloglovin

7 kommentarer:

 1. Super sødt outfit :)
  Er vild med din taske!

  http://camillajulie.looklab.dk/

  SvarSlet
 2. Hvor ser du godt ud ;) Har du evt et link til din taske? Den er vildt pæn ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak skal du have! :) Tasken er min søsters og kan findes her, men er dog lige nu udsolgt i sort: https://www.zalando.dk/michael-michael-kors-bedford-skuldertasker-cinder-mk151h05v-b11.html

   Slet
 3. Super fint outfit - Tasken er bare fin :)

  / Liselotte

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak skal du have og ja, jeg er også ret misundelig på den ;)

   Slet
 4. Så fin outfit – du ser så godt ud i den
  Sunny | http://www.kevinluo.dk

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...