Sider

søndag den 20. september 2015

Min barndomsby - nu som tv-serie


Jeg ved ikke, om jeg før har nævnt det her på bloggen, men jeg kommer oprindeligt fra den skønne nordjyske by Frederikshavn, og fra i morgen aften kl. 20.00 kan du opleve min barndomsby i TV2s nye dramaserie "Norskov", som netop foregår i Frederikshavn. Jeg glæder mig helt absurd meget til at se alle de velkendte steder på tv, og jeg har generelt en stor kærlighed til krimiserier, så selve plottet tiltaler mig også rigtig meget.

Jeg har jo selvfølgelig ikke set serien endnu, da den som sagt først har premiere i morgen, men jeg vil alligevel opfordre jer allesammen til at tænde for TV2 i morgen, da jeg er sikker på, det er en ret så fantastisk serie - læs fx Filmmagasinet Ekkos 5-stjernede anmeldelse af serien lige her. Det bliver simpelthen så godt! Og hvor smuk er byen ikke lige på billedet overfor? Man bliver da helt stolt altså ;-)

Billede: Tv2.dk
Follow on Bloglovin

1 kommentar:

  1. Ej, hvor sjovt! Det bliver da så sjovt at se for dig :)

    http://camillajulie.looklab.dk/

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...