Sider

tirsdag den 15. september 2015

Mit nye pulsur fra Polar


Som jeg nævnte i dette indlæg, har jeg for nyligt købt et pulsur til motivation og optimering af min træning. Og jeg er simpelthen så glad for det. Det er virkelig smart og gør træningen meget sjovere og mere motiverende. Selve pulsmålingen sker i et bælte, der skal spændes på under brystet (bare rolig, det er af elastik og slet ikke ubehageligt), som sender informationerne ned til uret. Man kan derfor under træningen følge med i pulsen, kalorieforbrændingen osv. Så det er virkelig nyttigt og som sagt meget motiverende for mig, specielt fordi det kan bruges til al træning, både fitness, løb og cykling, som er mine primære træningsformer. Og så er det jo pink! Så altså en klar anbefaling herfra :)

Follow on Bloglovin

2 kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...