Sider

onsdag den 30. september 2015

Skønhedsfavoritter: September 2015


Septembers sidste dag er så småt ved at rinde ud, og det betyder selvfølgelig en omgang skønhedsfavoritter på bloggen. Jeg har været super inspireret makeupmæssigt denne måned og har derfor også eksperimenteret med en masse forskellige produkter. Det er der kommet en god bunke nye favoritter ud af, så jeg vil skynde mig at præsentere dem:

1. Michael Kors Sexy Amber parfume:
Denne parfume er meget anderledes end dem, jeg normalt bruger. Den er klart mere sofistikeret, krydret og ja "sexy", som navnet indikerer. Så hvis det er i den retning mit humør er, er dette klart min go-to parfume.

2. Shiseido Full Lash Volume Mascara:
Denne nye mascara fra Shiseido er simpelthen et lille mesterværk, som klart fortjener et indlæg for sig selv her på bloggen, så hold øje én af de kommende dage, det er nemlig allerede undervejs. Men selvom den bliver beskrevet som en volumemascara, så kan den så meget mere, for den giver nemlig også super meget længde og det vildeste løft til vipperne. Og så er den SÅ holdbar. Den er virkelig fantastisk!

3. Shiseido Perfect Hydrating BB Cream:
Denne lækre BB cream er bare så fin og naturlig på huden, men giver egentlig også en ret god dækning af en BB cream at være. Et perfekt hverdagsprodukt.

4. Clinique chubby stick i farven "07 Super Strawberry":
Denne farve er simpelthen bare helt perfekt til årstiden, den har nemlig den fineste hindbærrøde farve. Og så er den så fin og naturlig på læberne, at den er helt perfekt til hverdagsbrug.

5. Chanel neglelak i farven "19 Rouge No 19":
Jeg vil beskrive denne farve som en efterårspink, da den klart er pink, men på den meget dybe og sofistikerede måde. Og så har den lidt blåt shimmer i, som kun anes meget svagt på neglen, men som giver en dybere effekt.

6. MAC øjenskygge i farven "Shale":
Jeg har i en lang periode været rigtig dårlig til at gå med øjenskygge. Denne fine lilla nuance har jeg dog brugt en hel del gange for nyligt, og jeg er så vild med den. Den er nemlig både lilla og brun afhængig af lyset, og så er den næsten mat, når den kommer på, så den er meget naturlig, men giver alligevel en super god effekt på øjet.

7. Yves Saint Laurent Touche Eclat i farven "2":
Jeg har endelig fået prøvet denne klassiker af en highligter, og det har jeg bestemt ikke fortrudt. Den er super fin specielt under øjnene, da man straks ser så meget mere vågen ud. Og selvom det jo ikke er en concealer, så dækker den alligevel så tilpas godt under øjnene, at det faktisk ikke er nødvendigt med en anden concealer under.

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...