Sider

lørdag den 19. september 2015

Sund og lækker crunchy müsli


Jeg spiser skyr med müsli og bær stort set hver morgen, da det både er lækkert, sundt og mættende. Hjemmelavet müsli er uden tvivl det bedste, men det er altså bare sjældent, at jeg orker at lave det selv. Desværre kan det være ret svært at finde en god müsli i butikkerne, da mange af varianterne er fyldt med sukker og dermed slet ikke sunde, mens mange af de sunde udgaver er vildt kedelige, og mest af alt bare er grovvalsede havregryn tilsat en smule nødder og rosiner.

Men nu har jeg simpelthen endelig fundet en sindssygt lækker og sprød müsli, som samtidig også er sund, og forhandles de fleste steder. Det er Otas Solmüsli, som fås i et par varianter. Min yndlings er dog den på billedet med græskarkerner og tranebær. Den er så lækker crunchy og smager efter min mening næsten ligeså godt som mange af de mindre sunde varianter. Kalorieindholdet er lidt højere end ved almindelig havregryn, men du får samtidig mange flere kostfibre, mens det generelle sukkerindhold er forholdsvis lavt, hvilket nøglehulsmærket selvfølgelig også bekræfter.

Så jeg har efter en lang jagt endelig fundet den perfekte müsli til min skyr om morgenen, og jeg måtte derfor bare dele lækkerheden med jer. Og så vil jeg gerne vide - hvad spiser I til morgenmad? :)

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...