Sider

fredag den 11. september 2015

Ugen der gik...

Måske en anelse modstridende billeder ;)

Jeg har haft endnu en super travl uge på begge jobs, og det er desværre svært for mig ikke at lade det gå ud over bloggen, så sådan bliver det nogle gange nødt til at være. Jeg har bl.a. først på ugen været på et spændende Shiseido-kursus, hvor vi fik den smukkeste kage og smoothies, som I kan se på billedet. Derudover har jeg også haft travlt med et event på arbejdet, cyklet en hel del i det skønne sensommervejr og købt mig et lækkert pulsur, som allerede har givet mig meget mere motivation i forhold til træningen, hvor det da også er blevet til et par ture i fitnesscenter denne uge.

I morgen skal jeg arbejde i Matas og efterfølgende hjem til en sød veninde og overnatte, mens søndagen skal gå med mere venindehygge og lidt praktiske ting i lejligheden. Så jeg kommer bestemt ikke til at kede mig. Nøj, hvor jeg synes tiden flyver af sted for tiden! I må have en skøn weekend allesammen :)

Follow on Bloglovin

4 kommentarer:

  1. Det lyder som en dejlig dag, at du skal hygge med en veninde om aften! Det altid hyggeligt og dejligt, med lidt hygge i weeknderne :)

    God lørdag :)
    http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk/

    SvarSlet
  2. Hvor lyder det herligt <3 Fortsæt god weekend ;)

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...