Sider

tirsdag den 20. oktober 2015

Brown eyed girlJeg er virkelig glad for mine grønne øjne og ville ikke bytte dem væk for noget. Alligevel var jeg altid helt vild med min farfars smukke brune øjne, som der desværre ikke er nogen af hans børn eller børnebørn, der har arvet. Så da jeg fik muligheden for at prøve farvede kontaktlinser fra Alensa.dk, kunne jeg ikke sige nej til endelig at finde ud af, hvordan jeg ser ud med flotte brune øjne, som min farfar havde det.

Jeg har prøvet disse farvede kontaktlinser i den brune farve og er meget imponeret over resultatet! Helt tæt på kan man selvfølgelig stadig ane det grønne og fornemme, at der er tale om kontaktlinser, men generelt ser det bare super naturligt ud. Og så er jeg vild med, hvilken forskel det gør for mit udseende, og jeg føler mig pludselig meget mere eksotisk. Dog er jeg stadig ganske godt tilfreds med mine naturlige grønne øjne, så de brune øjne skal kun flashes ved særlige lejligheder, hvor jeg føler mig ekstra eksperimenterende med mit udseende.

Jeg er i øvrigt vant til at gå med kontaktlinser hver dag, så disse er selvfølgelig også med styrke. Men de føles næsten ligeså behagelige at have i, som mine almindelige linser, men øjnene skal lige have et par minutter til at vænne sig til dem. Jeg fik i øvrigt også nogle ekstra produkter med til linserne, nemlig øjendråber, en øjenspray og selvfølgelig linsevæske og et etui til linserne. Alle produkter er jeg fuldt ud tilfreds med!

Har I prøvet farvede kontaktlinser? :)


Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...