Sider

tirsdag den 13. oktober 2015

Dagens outfit i ny kjole

Kjole: Just Female - Støvler: Bianco - Ur: Michael Kors


Så blev det endelig tid til et "dagens outfit"-indlæg igen, denne gang med min fine nye kjole, som jeg fortalte om i dette indlæg. Jeg har i øvrigt farvet mit hår, siden I sidst har set billeder af mig. Det er samme farve, som jeg plejer at bruge, men jeg synes, det har fået et noget mere rødligt skær denne gang, end det plejer, ellers er det bare mig, der husker forkert. Men det gør nu ikke noget, for det giver heldigvis noget varme til ansigtet, så jeg ikke ser helt så bleg ud. Nå, men for at vende tilbage til outfittet, så er jeg bare så glad for kjolen, som jo simpelthen bare har den fineste farve. Og her til vinter, når stoffet måske lige er tyndt nok til, at jeg kan holde varmen, er den også bare helt perfekt under en løs strik.

Follow on Bloglovin

2 kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...