Sider

søndag den 11. oktober 2015

En perfekt søndag


Jeg havde en vagt i Matas i går, så i dag har det først rigtigt været weekend for mig. Det har jeg nydt til fulde med en ret så perfekt søndag, hvis du spørger mig. Jeg havde intet vækkeur sat, så jeg sov dejlig længe, hvorefter resten af dagen er gået med skiftevis en god portion afslapning og en del produktive ting. Lejligheden er blevet gjort ren, vasketøjskurven er næsten blevet tømt, og jeg fik også løbet mig en lille aftentur. Men så har jeg altså også fladet ud på sofaen med min dyne og de tre første Harry Potter-film resten af dagen. Det er jo søndag! ;)

Follow on Bloglovin

2 kommentarer:

  1. Det lyder til at det var en perfekt dag for dig ;)
    Lige nu er der en giveaway i gang på min blog: http://karinaagerholm.dk/2015/10/caseapp-konkurrence/

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...