Sider

søndag den 18. oktober 2015

En utraditionel weekend


Jeg plejer ofte at arbejde om lørdagen, eller hvis jeg har en friweekend tage hjem til mine forældre på besøg. Denne weekend har jeg dog hverken skullet arbejde eller besøge mine forældre (de er lige kommet hjem fra Tenerife her til aften, heldige asener!), så jeg har simpelthen haft en hel weekend for mig selv, hvor jeg helt bevidst ingen planer har lavet. Nøj, hvor har det været lækkert, men også vildt underligt med så meget tid for mig selv lige pludselig! Det har dog langt fra været kedeligt, jeg har nemlig blandt andet lavet følgende:

  • Formået at cykle hele vejen (4 km) til fitness i går for at opdage, at jeg havde glemt mit medlemskort og derfor ikke kunne komme ind. Så jeg måtte simpelthen cykle slukøret hjem igen.
  • Taget revenche med en god omgang træning i dag, hvor jeg sagde farvel til ca. 800 kalorier.
  • Bagt disse uimodståelige cookies.
  • Nået helt til bunds i min vasketøjskurv.
  • Nydt følelsen af rent sengetøj og lagen.
  • Bestilt disse super fine og billige sko, som jeg glæder mig helt vildt til at modtage.
  • Hygget mig på sofaen med masser af Harry Potter-film.
  • Været vidne til en fuld mand, der kastede sådan ca. en halv liter øl op i bussen. Så lækkert simpelthen!
  • Overrasket mine forældre i lufthavnen her til aften, og det var simpelthen så dejligt at se dem igen!

Så jeg er bestemt fan af weekender helt uden planer (på trods af fulde mænd i busser og glemte fitnesskort selvfølgelig!), og jeg føler mig totalt ladt op til en ny uge, som står på masser af arbejde og lidt forskellige aftaler, så der skal nok blive noget at se til! Jeg håber, I også har haft en skøn weekend :)

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...