Sider

mandag den 5. oktober 2015

Et par biografture


Jeg har indenfor de seneste par uger været et par gange i biografen og vanen tro, vil jeg selvfølgelig dele mine tanker om filmene med jer. Så her kommer to minianmeldelser af to meget forskellige aktuelle biograffilm:

Sommeren '92 
Åh, en god film. Sød, glad, nostalgisk, sørgelig og ja, bare rigtig god. Selvom jeg kun var 1 år dengang i 1992 og derfor intet husker og generelt ikke går specielt meget op i fodbold, så levede jeg mig virkelig ind i filmen og fik masser af kuldegysninger og ikke mindst smil på læben. Så jeg vil klart anbefale den til alle, om man kan lide fodbold eller ej.

Inderst Inde 
Okay, lad mig lige starte med at sige, at jeg ikke er typen, der går ret meget op i børnefilm længere, så tag lige min mening med et gran salt, ikke? Jeg er nemlig nok ikke helt målgruppen, og så den egentlig kun fordi jeg blev inviteret af en sød veninde. Filmen er dog meget sød og kreativ, men generelt bare alt for syret og overdrevet til min smag. Hvis du er hardcore Disney-fan vil jeg klart anbefale den, men ellers tror jeg bare den bliver lidt for fjollet for de fleste.

De næste måneder byder på masser af spændende film, som jeg super gerne vil se! Højest på listen står bl.a. den sidste Hunger Games-film, Me and Earl and the Dying Girl og Kvinden i guld.

Har du set Sommeren '92 eller Inderst Inde? Og hvilke efterårsfilm glæder du dig mest til? :)

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...