Sider

tirsdag den 6. oktober 2015

Lidt nye efterårsindkøb


Det var jo for ganske nyligt lønningsdag, og derfor har jeg selvfølgelig shoppet lidt. Jeg var nemlig på en lille shoppetur med min søde mor i søndags, og det resulterede i et par lækre indkøb. Kjolen er bare så fin og helt perfekt til årstiden, men kan også sagtens bruges under en strik på ekstra kolde dage. Derudover har jeg længe ledt efter en helt lys rosa skjorte, som kan bruges både til hverdag og fest, og den er nu endelig fundet. Og så er rullekraven jo bare en klassiker. Modellen fra Vero Moda har jeg også i en lys grå farve, da stoffet er så lækkert at have på. Den er dog ret lille i størrelsen, så jeg anbefaler at tage den en størrelse større end normalt :)

Follow on Bloglovin

2 kommentarer:

  1. Sikke nogle skønne ting du har fundet ;)

    SvarSlet
    Svar
    1. Tusind tak, jeg er også ret glad for dem! ;)

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...