Sider

torsdag den 1. oktober 2015

Min nye yndlingsmascara


Som jeg nævnte i gårsdagens indlæg, så er jeg faldet pladask for Shiseidos nye mascara "Full Lash Volume Mascara", som de faktisk netop lige har lanceret. Shiseido har på ingen måde været særlig kendt for deres mascara og også i lang tid kun haft én enkelt i deres sortiment. Men jeg skal lige love for, at de er kommet efter det med denne nye lancering, og det er der flere grunde til.

Udfra dens navn skulle man tro, at den hovedsgeligt giver volume. Og selvfølgelig giver den også en del volume, men det, jeg synes den er endnu bedre til, er at give længde og ikke mindst det vildeste løft til vipperne. Jeg har altid været helt afhængig af at bruge øjenvippebukker inden mascara, da jeg ellers ikke kunne få et ordentlig løft eller buk på vipperne, og da slet ikke ét, der ville holde ret længe. Men med denne er det på ingen måde nødvendigt for mig at bruge øjenvippebukker længere, og jeg var simpelthen helt målløs, da det gik op for mig. Se bare på nedenstående billeder, hvilket imponerende løft den giver vipperne helt og aldeles uden hjælp fra en øjenvippebukker!


Hvad der dog næsten er endnu mere imponerende ved den er, hvor utrolig holdbar den er. Mascaraen er ikke vandfast (men tårefast) og er derfor nem at fjerne, men jeg blev helt i tvivl om dens vandfasthed i går. Den overlevede nemlig en lang dag med masser af tåge i luften om morgenen, en noget svedig 15 km cykeltur og ja, lad mig bare indrømme det, en ret så heftig tudetur, faktisk uden det kunne ses. Jeg kiggede i spejlet sidst på dagen og forventede at ligne en panda, eller i hvert fald at se nogle ret klumpede og sunkne vipper, men mødte i stedet det nedenstående billede. Jeg var ærlig talt en anelse rystet og selvfølgelig virkelig imponeret.


Det skal i øvrigt nævnes, at vipperne forbliver ret bløde, selv når mascaraen er tør, så det er muligt at påføre flere lag og dermed få et mere dramatisk resultat. Prisen er i øvrigt "kun" 230 kr. Og med det er der ikke så meget andet at sige, end at jeg har fundet mig en ny yndlingsmascara, og den er såmænd fra Shiseido. Hvem skulle have troet det? Bravo!

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...