Sider

lørdag den 10. oktober 2015

Vågn op med den blødeste hud


Jeg vil lige tippe om denne vildt lækre natcreme fra Origins, som jeg for nyligt har kastet min kærlighed på. Det er klart den bedste natcreme, jeg har prøvet, da man med det samme mærker en forskel på huden. Jeg lagde i hvert fald meget hurtigt mærke til, at min hud er meget blødere og fin i strukturen, når jeg vågner op, hvor den før føltes mere ru og ofte med grimme mærker fra hovedpuden. Det problem har jeg slet ikke mere. Og så dufter den simpelthen bare helt fantastisk og er så dejlig blød at påføre, specielt hvis man lige varmer den lidt op i håndfladerne først. Så hvis du er på udkig efter en rigtig lækker natcreme, som får dig til at vågne op med den blødeste hud, vil jeg klart anbefale dette lille vidunderprodukt. Jeg har i hvert fald fundet mig en ny favorit!

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...