Sider

mandag den 30. november 2015

Coffee table bøger til inspiration


Jeg kan virkelig få evigheder til at gå blandt alle bøgerne i en god boghandel. For nyligt blev jeg voldsomt inspireret i afdelingen med livstilsbøger, der selvfølgelig både inspirerer indeni, men også er super smukke som coffee table bøger. Jeg står nemlig overfor at skulle tilføje en reol i min lejlighed, hvor en lille stabel af nogle af de smukke bøger fra collagen ville pynte gevaldigt sammen med en masse andre fine pynteting, jeg har i tankerne. De er derfor allesammen blevet tilføjet min efterhånden ret så lange ønskeliste. Jeg tror dog, at jeg i første omgang allerhelst ville eje "Parfumebiblen" og "Hverdagsglamour" - de er simpelthen så fine begge to. Hvis bare man var rig! ;)

Follow on Bloglovin

2 kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...