Sider

lørdag den 21. november 2015

En tidlig julegave til mig selv


Jeg kom til at købe en virkelig lækker tidlig julegave til mig selv i går, nemlig et af de super smukke ure fra Daniel Wellington. Jeg går med ur hver evig eneste dag og havde, indtil i går, faktisk kun to at skifte i mellem, og oftest faldt valget på mit store guldur fra Michael Kors (se det bl.a. her), som jeg virkelig knuselsker. Det er dog meget i øjnefaldende og tager meget fokus, så derfor er jeg så glad for det nye, som er noget mere enkelt og underspillet. Nu føler jeg virkelig, at jeg har ure til enhver lejlighed, og så har man jo oven i købet også mulighed for at skifte remmen på urene fra Daniel Wellington, så der er ekstra mange muligheder for at tilpasse det til ethvert outfit.

Normalt går jeg egentlig helst ikke med læder, når jeg nu heller ikke spiser kød, men jeg har en aftale med mig selv om, at hvis der er noget jeg virkelig godt kunne tænke mig, og jeg ikke kan finde et tilfredsstillende læderfrit alternativ, så må jeg gerne købe det. Og det var netop tilfældet med dette smukke ur, som jeg i efterhånden rigtig lang tid har sukket efter. Så jeg er så glad for mit køb, og det vil helt sikkert sidde nærmest klistret fast på mit håndled det næste lange stykke tid!

Follow on Bloglovin

4 kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...