Sider

torsdag den 26. november 2015

Et perfekt vinteroutfit

Frakke - her // Strik - her // Bukser - her // Støvler - her // Taske - her // Neglelak - her

Åh, hvor ville jeg gerne iføre mig dette fine outfit på lørdag, når jeg skal hjem til mine forældre, hvor hele familien skal fejre min søsters fødselsdag om formiddagen til rundstykker, kaffe og kage. Mange af de lækre items er fra Esprit, som endnu engang overgår sig selv med et overvæld af virkelig lækkert og klassisk tøj, accessories, sko osv. til yderst fornuftige priser. Jeg er bare så vild med den fine bordeauxrøde strik, som jeg virkelig gerne ville kombinere med matchende negle, et par klassiske sorte habitbukser og et par høje, chunky støvler. Og her i det danske efterårs- og vintervejr er det jo i den grad vigtigt med en praktisk frakke af en slags, og jeg er ret vild med klassiske uldfrakker tilsat en praktisk hætte (se fx bare her), og Esprits udgave af netop sådan en frakke er simpelthen bare så smuk og ser virkelig så behagelig ud også.

Og som prikken over i'et er der selvfølgelig tasken fra Michael Kors. Den er simpelthen så fin og har den perfekte størrelse både til små hverdagsærinder og ved finere lejligheder, så den har jeg efterhånden sukket efter i månedsvis nu. Forhåbentlig bliver den min en dag, men det må vist hellere vente lidt endnu. Men alt i alt ville det virkelig bare være det perfekte efterårs- og vinteroutfit for mig disse dage, så alle de lækre ting må meget gerne på magisk vis flytte ind i min garderobe med det samme - det kan faktisk kun gå for langsomt! ;)

Hvordan ser jeres drømmeoutfits ud for tiden? Del meget gerne i kommentarerne, så vi kan inspirere hinanden endnu mere (selvom det hurtigt kan blive lidt farligt for bankkontoen!). Hav en skøn aften!

Follow on Bloglovin

4 kommentarer:

 1. Lækkert look! Trøjen er super fed :)
  - God weekend!

  www.frederikkes.com

  SvarSlet
 2. Det er et lækkert outfit og elsker den røde farve :)
  Jeg er ret glad for store strik i øjeblikket. Ellers så er det bare alt hvad der kan holde varmen :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er nødvendigt med lidt varmt tøj i den kulde og blæst! :)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...