Sider

søndag den 29. november 2015

Lækre varme rullekraver

1. Cheap Monday - her // 2. Vila - her // 3. Noisy May - her // 4. Hope - her // 5. mbyM - her // 6. Only - her

Nøj, hvor er der koldt, vådt og blæsende udenfor i dag! På sådan nogle kolde dage er der simpelthen ikke noget bedre end at gemme sig i en stor og lækker varm rullekravestrik. Jeg har allerede en del, men det er bare som om, man aldrig kan få nok striktrøjer, så når lønnen tikker ind i morgen, kunne jeg godt være fristet til at tilføje én af de ovenstående til samlingen. Specielt nr. 2 har jeg forelsket mig rimelig meget i, den har bare den fineste farve! Jeg købte faktisk nr. 3 i sort i fredags, da der var 20% på alt i Vero Moda, og den er simpelthen så dejlig.

Jeg har været på arbejde i dag, men jeg har alligevel fået adventshygget lidt med risengrød, stearinlys, film og den fineste adventspakke fra mine søde forældre, så det har været en ganske ok søndag. Jeg håber også, I har haft den hyggeligste dag. Fortsat rigtig god 1. søndag i advent :)

Follow on Bloglovin

2 kommentarer:

 1. De er alle sammen super lækre! Glædelig 1. december :)

  www.frederikkes.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Beklager mit sene svar, men tak og i lige måde ;-)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...