Sider

torsdag den 19. november 2015

Når vinteren nærmer sig..


Efteråret har været usædvanlig mildt indtil videre, men det lyder til at vinteren for alvor bider sig fast denne weekend med både frostgrader og lidt sne. Jeg har derfor købt en dejlig varm vinterjakke fra Topshop, som jeg glæder mig til at pakke mig ind i hele vinteren. Indtil videre virker den i hvert fald dejlig varm, selvom jeg selvfølgelig ikke helt har kunnet teste den i rigtigt vintervejr endnu, og ellers er den bare super lækker med den store varme hætte og den perfekte længde. Så nu kan vinteren bare komme an! :) Til info så synes jeg frakken er en anelse stor i størrelsen, men så er der dejlig med plads til en stor strik under, så jeg beholdt min, selvom den er en anelse stor til mig.

Follow on Bloglovin

4 kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...