Sider

søndag den 15. november 2015

Ny frakke fra Vero Moda


Dette indlæg var egentlig planlagt til i går, men jeg kunne simpelthen ikke lige overskue at skrive om en frakke ovenpå alle de frygtelige angreb i Paris, som jeg selvfølgelig, ligesom så mange andre, har været utrolig påvirket af. Men hverdagen skal jo også gå videre, så jeg drog i går aftes til julefrokost med alle Nordjyllands Matas-piger (og ikke at forglemme 5 mænd!) og havde en super hyggelig aften og nat. I dag har jeg derfor mest bare slappet af på sofaen.

Men tilbage til det, der egentlig var min mening med dette indlæg, nemlig min nye super lækre frakke. Jeg købte den for et par uger siden og har brugt den stort set hver dag siden. Jeg faldt for den, fordi den er mere praktisk end traditionelle frakker, da den har en hætte, hvilket jeg har meget svært ved at undvære i det danske vejr. Og så er den jo stadig super fin og indtil videre dejlig varm i det milde efterår. På en kold vinterdag regner jeg dog ikke med at kunne holde varmen i den, så jeg har også investeret i en ny lækker vinterjakke, som I nok meget snart skal få at se på bloggen også ;)

Follow on Bloglovin

4 kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...