Sider

søndag den 22. november 2015

Nye boligting med lidt jul


Jeg har for nyligt tilføjet et par nye ting og flyttet rundt på en del småting i mit hjem, som I kan se på billederne. Det er så dejligt med lidt forandring engang i mellem! Og så er december og julen jo lige på trapperne, så jeg er også så småt ved at tilføje lidt julestemning i lejligheden, selvom jeg dog aldrig gør specielt meget ud af det. Men den fine gren med de røde bær i Lyngby-vasen giver bestemt lidt julestemning på en meget diskret måde, og så regner jeg med at pynte lysestagen lidt, så den kan fungere som en adventsstage i julen. Så jeg er så småt ved at vænne mig til tanken om jul, selvom jeg stadig synes, den er kommet ekstra hurtigt i år ;)

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...