Sider

søndag den 8. november 2015

Skønhedsfavoritter: Oktober 2015


Vi er allerede nået et godt stykke ind i november, og jeg har først nu fået samlet en række skønhedsfavoritter fra den forgangne måned. Tiden flyver simpelthen bare af sted - jeg kan slet ikke følge med! Nå, men i oktober var jeg særligt glad for disse lækre skønhedsprodukter:

1. Lily Lolo Mineral Foundation i farven "Blondie"
Denne lækre mineralfoundation har længe været en favorit (se fx bare her), men i en efterhånden lang periode har jeg mest brugt flydende foundations, så jeg havde helt glemt, hvor fantastisk den er. Den er bare så naturlig og fin på huden og dækker også virkelig godt, så gensynsglæden er kæmpestor!

2. Origins Night-A-Mins natcreme
Klart den bedste natcreme, jeg endnu har prøvet! Den har den skønneste konsistens og duft, og så vågner man op med den blødeste hud dagen efter. Jeg er så glad for den, at den fik sit helt eget indlæg på bloggen lige her.

3. Chanel læbestift i farven "440 Arthur"
Dette er simpelthen den skønneste koralrøde farve, man kunne ønske sig i en læbestift. Den kan både bruges med fuld knald på til fest eller duppet let på som en perfekt hverdagsrød. Og så er der jo altså bare noget helt specielt over Chanels produkter, der bare oser af luksus og elegance.

4. Yves Saint Laurent Black Opium parfume
Jeg går normalt langt uden om tunge dufte som denne, men der er bare noget helt specielt ved den, som gør, at jeg simpelthen ikke kan modstå. Den er klart til den tunge og søde side, men den fungerer bare super godt. Og så er den i øvrigt lige kommet i en lidt lettere eau de toilette-udgave, som er mere hverdagsvenlig. Den skal på ønskelisten!

5. E.l.f. Powder Brush
Denne pensel er virkelig guld værd og perfekt til påføring af mineralfoundation. Den giver det fineste resultat og giver også god mulighed for opbygning af dækkeevnen. Og så er den faktisk også helt fantastisk til flydende foundations. Du kan i øvrigt få én stort set magen til fra Nilens Jord, som er lidt nemmere at få fat i, da den fås i de fleste Matas-butikker.

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...