Sider

torsdag den 5. november 2015

Travlhed og en skøn aften


Nøj, hvor mit internet bare driller her til aften! Nå, men jeg har haft nogle virkelig travle dage med et par lange arbejdsdage i Matas og nogle efterfølgende meget ømme fødder, der lige skal vænne sig til længere vagter igen. I går aftes var dog en helt speciel aften, som jeg længe havde set frem til, jeg var nemlig til koncert med fantastiske Gavin DeGraw i Musikkens Hus her i Aalborg. Det var virkelig en stor oplevelse, selvfølgelig først og fremmest fordi jeg i virkelig mange år har været fan af hans skønne musik. Men derudover var det også nogle virkelig flotte omgivelser i Musikkens Hus, og jeg sad helt oppe ved scenen, så det var helt perfekt. Virkelig en skøn aften!

I morgen står dagen på træning om formiddagen og en sen vagt på jobbet, så jeg regner med at dovne den af på sofaen med film og slik i morgen aften, inden jeg skal på arbejde igen lørdag. Så ja, indtil videre er det ikke ligefrem kedeligt ikke at have noget fast fuldtidsjob længere - heldigvis! :)

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...