Sider

fredag den 11. december 2015

Dagens outfit med ny rosa strik

Strik: Vila // Jeans: Pieces // Støvler: Bianco // Ur: Daniel Wellington


Så blev det endelig tid til et outfit på bloggen igen. Jeg sværger, hver gang jeg har tid til at tage outfitbilleder i dagslys stormer det bare en halv pelikan eller øsregner. I dag var ingen undtagelse, men jeg trodsede regnen og endte alligevel med nogle ganske okay billeder, vejret taget i betragtning.

Men for at vende tilbage til outfittet, så er den rosa striktrøje helt ny, og jeg er bare så glad for den. Hvis I synes, den ser lidt bekendt ud, så er det fordi den var med på collagen i dette indlæg for nogle uger siden. Seriøst, det er altid så farligt for mig at lave inspirationscollager til bloggen, for jeg ender næsten hver gang med at købe nogle af tingene. Men jeg er nu super glad for, at jeg slog til og købte denne, for den er så dejlig og fin, og man kan jo aldrig få for mange striktrøjer, vel? Jeg har i øvrigt også gjort et andet lækkert køb i dag, som jeg glæder mig til at vise jer.

I må have en skøn weekend allesammen med masser af dejlig julehygge! Min står på arbejde begge dage, så der er ikke specielt meget weekend over det, men det går nu også nok ;)

Follow on Bloglovin

4 kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...