Sider

tirsdag den 15. december 2015

En ny frakke til samlingen


Jeg er kommet til at købe endnu en jakke, men til mit forsvar har jeg dog sukket efter denne fine frakke fra H&M, lige siden jeg delte den herinde på bloggen tilbage i august. Jeg var dog altid meget usikker på, om den ville klæde mig og om størrelsen, og den var ikke til at finde i nogle af H&M-butikkerne i Aalborg, så jeg kunne ikke prøve den på. Online blev den også ret hurtigt udsolgt i mange af størrelserne, så jeg opgav den egentlig igen.

Men så skete der simpelthen noget helt fantastisk i sidste uge. Jeg var en tur i H&M og så den pludselig hænge lige foran mig - bare én enkelt lige i min størrelse, som åbenbart var blevet afleveret retur fra webshoppen. Og så havde jeg oven i købet også en rabatkupon, så jeg måtte bare slå til. Det var ligesom lidt skæbnen, ikke? ;)

Den er simpelthen så fin og faktisk også overraskende varm. Jeg har i hvert fald ikke haft problemer med at holde varmen i den endnu. Så jeg er meget glad! Beklager i øvrigt de lidt grumsede billeder, men det var allerede ved at blive en smule mørkt, da jeg havde tid til at tage billeder.

Follow on Bloglovin

6 kommentarer:

 1. Hvor er den dog smuk. Og så god til dig!

  SvarSlet
 2. Hvor er den altså flot :D <3
  Det er så dejligt når sådan noget sker :)

  / LIselotte

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det må virkelig være skæbnen! Og tak <3

   Slet
 3. Wowow, den er lækker!

  www.frederikkes.com

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...