Sider

tirsdag den 1. december 2015

En skøn 1. december


Rigtig glædelig 1. december allesammen! Det er slet ikke til at forstå, det allerede er blevet december igen, men jeg er så småt ved at komme i bare en lille smule julestemning, mest takket være dette helt vildt smukke kalenderlys min skønne mor har lavet til mig. Er det ikke bare fint? Hun er så dygtig!

I dag har været en rigtig god dag. Jeg har de sidste uger arbejdet en del på min gamle arbejdsplads, hvor jeg jo var ansat i en tidsbegrænset stilling fra april til og med oktober. I den tid designede jeg bl.a. en ny hjemmeside for dem, som vi har lagt sidste hånd på de seneste uger, og i dag blev den så endelig lanceret. Det er sådan en vild følelse at have arbejdet på noget så længe og så endelig se det live, og jeg er totalt stolt. Hvis I er nysgerrige, kan I se resultatet på biffen.eu - Biffen er i øvrigt klart Aalborgs hyggeligste og bedste biograf, hvis du spørger mig.

Efter arbejde var jeg en dejlig tur i fitness med min søster, og ellers har jeg bare hygget med en god salat til aftensmad, julekalender i fjernsynet og lidt velfortjent afslapning på sofaen. Jeg er bestemt fan af december indtil videre! ;)

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...