Sider

tirsdag den 22. december 2015

Juleferie!


Hvor er det bare ubeskrivelig dejligt endelig at have juleferie! Jeg er taget hjem på ferie ved mine forældre, hvor jeg bliver i en lille uges tid, så det bliver bare så hyggeligt med et langt besøg for en gang skyld. Juleaften skal også holdes hos mine forældre, hvor vi får besøg af en del af familien. Så med juleferie, familietid og et smukt juletræ, der blev pyntet her til aften, er jeg så småt ved at være i julehumør, selvom jeg godt nok synes december er fløjet af sted i år - endnu mere end den plejer. Jeg tror også vejret har forvirret mig lidt, da det føles mere som september end december udenfor. Men det skal nu helt sikkert nok blive en fantastisk jul alligevel ;) Er der masser af julestemning hos jer?

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...