Sider

mandag den 14. december 2015

Laks på den bedste måde


Jeg har ikke spist kød i snart 7 år, men lidt fisk bliver det dog til i ny og næ. Jeg elsker det nemlig så højt, og så er det jo bare så super sundt for kroppen. Jeg holder allermest af laks, og helst hvis det er tilberedt på denne måde med akaciehonning og mandler. Det er simpelthen så lækkert, så her får I lige den meget nemme opskrift.

Du skal bruge:
Laksefilet
Akaciehonning
Mandelsplitter
Salt og peber

Fremgangsmåde:
Læg laksen i et ovnfast fad og pensl laksen med akaciehonning. Krydr med lidt salt og peber og drys de hakkede mandler over. Tilbered laksen i ovnen efter anvisning på pakken (skal som regel have 15-20 minutter i ovnen) eller til du kan se, den er gennemstegt. Servér med dit yndlingstilbehør - jeg er selv vild med grønne bønner i ovnen og en frisk salat.

Så nemt er det simpelthen, og laks har aldrig smagt bedre! :)

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...