Sider

onsdag den 30. december 2015

Skønhedsfavoritter: December 2015


Tænk, at det allerede er blevet tid til årets sidste omgang skønhedsfavoritter. Hvor er 2015 lige blevet af? Men tilbage til det, indlægget egentlig handler om, nemlig de skønhedsprodukter, jeg har været særligt glad for i december:

1. Max Factor primer 
Denne primer er super lækker at lægge under foundations, da den både giver en mere ensartet overflade og gør makeuppen mere holdbar, da jeg ikke kommer til at skinne så meget i t-zonen, som jeg normalt ville gøre.

2. MAC læbestift i farven "Capricious" 
Jeg er ekstra vild med røde læber i juletiden og denne super fine mørkerøde farve er tilpas transparent og glossy til, at det er den perfekte hverdagsfarve. Men med et ekstra lag er den også super fin til et mere dramatisk look.

3. Max Factor blush i farven "20 Lavish Mauve" 
En super fin og meget naturlig blush, da den både har en naturlig farve, men også en naturlig finish, som hverken er for mat eller for skinnende.

4. OPI neglelak i farven "The Spy Who Loved Me" 
Den perfekte julefarve til neglene! Det er en klassisk rød med lidt rødt og guld shimmer i, som bare gør den så festlig og helt perfekt julet. Den kræver dog en base coat under, da den ellers smitter voldsomt af på neglene - jeg taler af erfaring ;)

5. MAC paint pot i farven "Rubenesque" 
Jeg har været ret vild med øjenskygger denne måned og har eksperimenteret med en del forskellige looks. Jeg bruger dog altid denne cremeøjenskygge som base under, da den både gør farverne ovenpå mere farvepigmenterede, men også sørger for, at øjenmakeuppen holder hele dagen.

Har I nogle skønhedsfavoritter fra december, I kan anbefale? :)

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...