Sider

onsdag den 2. december 2015

Skønhedsfavoritter: November 2015


November er pludselig pist væk, og det er derfor blevet tid til en omgang skønhedsfavoritter med de produkter, jeg har været særligt glad for i løbet af november. Så jeg vil skynde mig i gang:

1. Clinique cleanser
Jeg er vild med denne klassiske rens til ansigtet fra Clinique. Den efterlader min hud med den reneste og blødeste fornemmelse, og så er den altså bare super praktisk med pumpen på flasken. Den er dog ikke lavet til at fjerne makeup, så hvis jeg har en lidt tungere ansigtsmakeup på, fjerner jeg det først. Lidt concealer og blush fjerner den dog fint.

2. Clinique skin tonic
Endnu en klassiker fra Clinique, som dog er lidt udskældt pga. dens alkoholindhold. Jeg har dog kun postive ting at sige om den, for den giver en super frisk og kølende renhed til huden, som er så dejlig, og jeg har på ingen måde oplevet ekstra tørhed med den. Det er dog vigtigt kun at stryge den ganske let over huden - ikke noget med at gnide løs.

3. Clarins one-step cleanser
De dage, hvor jeg har mere makeup i ansigtet end bare lidt concealer og blush, bruger jeg denne rens til at fjerne makeuppen med, inden jeg renser huden. Den er virkelig effektiv til formålet, men jeg vil altid anbefale at bruge en rigtig rens bagefter, selvom denne påstår at gøre det hele.

4. Dior eyeliner
Denne eyeliner er totalt idiotsikker, for den gør det simpelthen så nemt at lægge flydende eyeliner, da den er som en helt tynd tusch. Jeg er pludselig blevet stor fan af at lægge vinget eyeliner!

5. Rimmel bronzer
Vinterblegheden har for alvor bidt sig fast, så denne bronzer er guld værd både til at give lidt farve, men også til at fremhæve kindbenene, da den næsten er helt mat. Og så farver den ikke for meget, så den er utrolig nem at bruge.

6. E.l.f blush brush
Denne pensel er egentlig beregnet til blush, men det synes jeg faktisk ikke, den er specielt god til. Jeg bruger den i stedet sammen med bronzeren, når jeg vil fremhæve mine kindben. Den er nemlig ret lille og spids, så man kan lave en mere defineret linje, så til det formål er den helt perfekt.

Hvilke skønhedsfavoritter har I for tiden? :)

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...