Sider

fredag den 25. december 2015

Små glimt af jul


Rigtig glædelig jul allesammen! Jeg håber, I havde en fantastisk juleaften i går. Jeg havde en helt perfekt aften med masser af skønne menneske, lækker (vegetarisk) mad og de fineste gaver. Jeg prioriterer virkelig min offline-tid disse dage, så derfor er der også lidt stille på bloggen. Jeg vender dog snart stærkt tilbage, hvor I selvfølgelig får mine fine julegaver at se, og så er jeg så småt ved at forberede et par tilbageblikke på året, der snart er gået.

Dagen i dag er blevet brugt på masser af afslapning og familiehygge, og jeg har været totalt grim i nattøj, ingen makeup og sjusket hår, så det har været en helt perfekt 1. juledag. De næste dage står på mere familiehygge, inden jeg drager hjem til mig selv igen. Jeg håber, I hygger jer mindst ligeså meget, som jeg gør! Vi blogges ved ;)

Follow on Bloglovin

6 kommentarer:

 1. Sikke nogen hyggelige billeder!
  - Håber du havde en skøn jul :)

  www.frederikkes.com

  SvarSlet
 2. Smukke billeder! Jeg håber, du har haft en vidunderlig jul.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have, og det kan du tro, jeg har! :)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...