Sider

lørdag den 5. december 2015

Weekend = arbejde

Instagram @camillaolesen

Indtil jul er der egentlig ikke rigtig noget, der hedder weekend i min verden. Jeg skal nemlig arbejde i Matas alle weekender, hvor der jo er super travlt her i juletiden. Det er nu ganske hyggeligt, men også super hårdt med al den gaveindpakning og smalltalk. Lidt weekendhygge bliver det dog alligevel til om aftenen, som de ovenstående billeder fra i går viser. Derudover har de seneste dage også stået på en masse jobsøgning, som jeg håber snart giver pote.

Nå, jeg ville egentlig bare sige hurtigt hej denne lørdag aften og så opfordre jer til at tjekke bloggen i morgen, hvor jeg starter en lille julekonkurrence, som jeg selv synes er ret lækker. Fortsat god weekend til jer alle! :)

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...