Sider

mandag den 18. januar 2016

2015: Et turbulent år #2

Så er det blevet tid til del 2 af mit tilbageblik på 2015, som var et ret turbulent år for mig. Gik du glip af første del, kan det læses lige her. Den sidste halvdel af 2015 startede helt katastrofalt, men blev dog heldigvis gradvist noget bedre mod slutningen af året, så her kommer et uddrag af de mest fremtrædende begivenheder.


Juli & august - Da det værste skete
Da jeg tidligere på året havde fået mit første job, havde jeg ikke mere end en enkelt uges sommerferie til rådighed, og da der var meget uvished omkring min farmors sygdom, valgte jeg ikke at tage på nogen rejse, hvilket jeg normalt ellers altid er. Men det viste sig at være en klog beslutning, for min farmor døde nemlig midt i min ferie, og det var helt forfærdeligt. Jeg savner hende stadig hver dag! Så det var mildest talt en katastrofal sommerferie for mit vedkommende, og da jeg var tilbage på arbejde drømte jeg mig rigtig meget tilbage til min ferie i Spanien den forrige sommer, men måtte nøjes med den sparsomme sol hjemme i Danmark. Værste sommer ever!


September & oktober - Fitnessmotivation og efterårsfornemmelser
I september besluttede jeg mig for endelig at komme ind i en super god rytme med min træning, og jeg investerede derfor i et pulsur fra Polar, som virkelig bare har gjort underværker for min motivation. Jeg er faktisk begyndt at holde af træningen, hvilket jeg aldrig havde troet ville være muligt for mig. Derudover fandt jeg frem til intet mindre end verdens bedste mascara efter min mening! Den er fra Shiseido, og jeg skrev en lang kærlighedserklæring til den i dette indlæg. Og så var jeg helt vild med efterårsmoden og i særdeleshed store, lækre striktrøjer som bl.a. denne her.


November & december - Sidste arbejdsdag, koncert og julehygge
Fra den 1. november havde jeg ikke længere mit faste fuldtidsjob, da den tidsbegrænsede ansættelse var kommet til sin ende. Jeg var dog stadig tilknyttet nogle timer ifm. lanceringen af et nyt website, jeg designede for virksomheden, og det var så fedt at se noget, jeg havde designet gå live! Derudover kom jeg ret tæt på selveste Gavin DeGraw, da jeg var til en fantastisk koncert med ham i Musikkens Hus. Og så købte jeg i december endelig en smuk frakke, som jeg havde sukket efter i månedsvis, og som jeg er så utrolig glad for. Året blev rundet af med nogle skønne juledage med min familie - en næsten helt perfekt afslutning på et ellers rigtig hårdt år. Det eneste der manglede var selvfølgelig min farmor!

Det var dermed mit 2015. Havde I et godt år? :)

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...