Sider

mandag den 4. januar 2016

2015: Mit sunde år


For et år siden skrev jeg dette indlæg om mine mål for 2015, og et af de mål var, at 2015 skulle blive året, hvor jeg endelig blev sund, kom i god form og tabte de ekstra kilo. Og tænk sig, det lykkedes faktisk! Jeg lagde først og fremmest vægt på at ændre kosten, da der førhen oftest sneg sig en smule usunde ting ind næsten dagligt. Det usunde hører nu kun weekenderne til, mens kosten i hverdagen er sund og varieret med masser af grøntsager.

Derudover skete der også noget helt utroligt i den sidste del af 2015. Jeg blev nemlig endelig sådan virkelig glad for at træne. Jeg kan rent faktisk se frem til at skulle træne nu, og det er ikke længere en kæmpe kamp for mig at komme af sted hver gang. Og jeg har ellers altid hadet motion, så det er virkelig en kæmpe sejr for mig at være kommet i så god form og ikke mindst holde af træningen. Jeg var fx i fitness om formiddagen juleaften - noget som førhen ville have været helt utænkeligt for mig. Så jeg er meget stolt og kan virkelig mærke en forskel på mig selv, både fysisk og mentalt.

Kombinationen af den sundere kost og den gode træningsrytme har gjort, at jeg nu - et år efter jeg skrev indlægget - er blevet ca. 10 kg lettere og adskillige centimeter mindre. Jeg er så glad! Jeg er dog ikke færdig endnu. Jeg mangler stadig de sidste par kilo, samt at blive lidt mere tonet hist og her. Så jeg vil egentlig bare fortsætte den gode stil og blive endnu bedre mht. kosten. Og så har jeg et lille detox-eksperiment med mig selv her i januar, hvor jeg hele måneden ikke må spise slik, kage eller junkfood, mest af alt som en lille afvænning ovenpå julen. Det er tiltrængt! ;)

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...