Sider

fredag den 15. januar 2016

Dagens outfit: Shades of camel

Frakke: H&M // Strik: Weekday // Jeans: H&M // Støvler: Bianco

Årets første outfit på bloggen - det var da vist også på tide, synes I ikke? Jeg forelskede mig i denne strik på en shoppingtur med min mor kort før jul, og da min økonomi var lidt stram i december, var hun så utrolig sød at købe den til mig, og det er jeg bare glad for. Den er nemlig så fin og ikke mindst dejlig blød og varm.

Dette er faktisk et totalt standard outfit for mig disse dage - en varm strik, jeans, støvler og en frakke. Vejret indbyder ligesom ikke rigtig til andet. Jeg er i hvert fald ved at være godt og grundigt træt af sne nu og ser generelt bare utrolig meget frem til forår og sommer, selvom solen heldigvis endelig viste sig i dag. Nå, men jeg tror så småt, jeg vil gøre mig klar til sengetid, jeg skal nemlig på arbejde i morgen. Rigtig god weekend allesammen! :)

Follow on Bloglovin

7 kommentarer:

 1. Super lækker frakke!

  www.frederikkes.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, er også SÅ glad for den :)

   Slet
 2. Hvor ser den sweather altså bare lækker ud! :D

  SvarSlet
 3. Du ser virkelig godt ud ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak, hvor er du bare sød! :) <3

   Slet
 4. Super fedt outfit :) - du ser super godt ud!
  Sunny | http://www.kevinluo.dk

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...