Sider

onsdag den 20. januar 2016

En af de lækre maddage


I dag har været en rigtig dejlig dag på den der helt stille og rolige måde. Jeg mødtes med min far i formiddags til lækker morgenmad/brunch og kaffe. Det var bare så hyggeligt og ikke mindst virkelig lækkert. Det var i øvrigt på Kochs Kaffebar i Aalborg, hvor jeg klart kan anbefale morgentallerkenen med græsk yoghurt, grovbolle og kaffe. Mums! Senere på dagen var jeg en tur i fitness efterfulgt af lidt afslapning på sofaen. Og så lavede jeg en super nem, men utrolig lækker aftensmad med udgangspunkt i denne opskrift på æggeruller med laks og spinat. Det er bestemt ikke sidste gang, jeg skal prøve det, og jeg kan i hvert fald kun sende en varm anbefaling, hvis du er på udkig efter en meget nem, men sund ret! Så ja, det har bare været en skøn dag i dag - ikke mindst på madfronten ;)

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...